Routes

Welkom in Turkije.

U vliegt op Dalaman waar een taxi op u staat te wachten welke u naar Göcek, een van de meest idyllische plaatsjes aan de zuidkust van Turkije, zal brengen. De rit duurt ongeveer 25 minuten. Hier wordt u ontvangen in de marina en kunt u onder het genot van een drankje bijkomen van de vlucht en wennen aan het heerlijke zonnetje.

Eén weekse zeiltocht

Wanneer u een reis geboekt heeft om een week mee te zeilen, vertrekken we op zondag naar één van de mooie baaien, maar eerst heeft u tijd om te ontbijten in Göcek en eventuele boodschappen te doen. In overleg met de schipper wordt de route samengesteld. Er zijn mogelijkheden te over, ideaal om een selectie en route naar uw wensen te maken, om een week te gaan meezeilen.

Bekijk hier de kaart met het zeilgebied voor een reis van 1 week.

Twee weekse zeiltocht

Wanneer u twee weken mee gaat zeilen, kunnen we de vaarroute uitbreiden richting Griekenland, om daar bijvoorbeeld Simi aan te doen. Of u zeilt mee naar Kekova. Via Cold water bay zeilen we verder oostelijk naar Kalkan en Kas om vervolgens de tocht voort te zetten naar Kekova. Hier ligt een compleet dorp onder water welke we kunnen zien tijdens het snorkelen. Van daaruit beginnen we aan de terugreis. Op de zeiltocht terug, richting de golf van Fethiye, kunnen we Olüdeniz aan doen. Alles afhankelijk van de heersende wind en de wensen van de mensen welke meezeilen. Alles kan, mits het door de schipper verantwoord wordt gevonden want we willen veilig terug komen in Göcek.

Bekijk hier de kaart met het zeilgebied voor een reis van 2 weken.